söndag 18 november 2012

Call Girl - Mikael Marcimains - Doris Hopp - Eva Bengtsson - Pedofiler - Olof Palme - JK - Jäv


JUSTITIEKANSLERN ÄR JÄVIG PGA HJÄLP TILL PEDOFILEN LEIF THORSSON (domare vid Högsta Dumstolen) SOM KÖPTE SEX AV TONÅRSPOJKE


Pedofil-hjälparorganisationen JK får absolut INTE utreda filmen "Call Girl" då brottslingen Göran Lambertz (fd. JK) hjälpte sin kriminella kollega Leif Thorsson att behålla sitt jobb som domare vid pedofil-myndigheten Högsta dumstolen efter att brottslingen Thorsson dömts för sexköp av tonårspojke.


- JK är smuts precis som Olof Palme, Socialdemokratiska partiet, Högsta dumstolen, Polismyndigheten, SÄPO, alla Sveriges åklagare och den svenska pedofil-regeringen.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/11/pedofilen-leif-thorsson.htmlDen svenska filmen "Call Girl", som är inspirerad av bordellhärvan på 70-talet hade nyligen premiär. I filmen framställs en statsminister som sexköpare och enligt de flesta recensenter ger filmen på flera sätt intryck av att rollfiguren föreställer Olof Palme. Filmen har fått mycket kritik för likheterna och Olof Palmes son Mårten Palme har antytt att han kan komma att anmäla filmen för förtal. Uppmanade till anmälan Nu har en privatperson lämnat in en anmälan till justitiekanslern, JK. "Skildringen är sådan att man med hjälp av olika knep medvetet pekar ut Olof Palme som den person som i filmen har samlag med en fjortonårig flicka. Själva framställningen utgör en sådan uppgift som är till för at utsätta den avliden för andras missaktning. Det måste därmed bedömas som att det inte är försvarligt att föra fram den i filmen utan tydliga och noggranna belägg. ramställningen utgör förtal som i detta fall med tanke på omständigheterna måste bedömas som grovt", skriver anmälaren. I kvällens direktsända "Bar&Politik" sa den tidigare justitieministern Thomas Bodström att han har uppmuntrat Mårten Palme att anmäla filmen för förtal.Klicka här och lyssna på brottslingen Göran Lambertz som ljuger till Eva Bengtsson om att statens brott har preskriptionstid (från 2008).                                     
                                   

Unga flickor som våldtas av politiker, åklagare och polischefer klassas som “hot mot rikets säkerhet”


1 kommentarer:

 1. Strix Television Ab (88.131.30.26) [IP Address]
  Sweden Hässelby, Sodermanlands Lan, Sweden

  www.google.com — DORIS HOPPImage Search

  30 Nov 2012 16:01:01
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/call-girl-mikael-marcimains-doris-hopp.html

  SvaraRadera

 

Blogger news

Blogroll

About

Copyright © Landsförrädare hängs ut Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger