måndag 31 december 2012

Grovt kriminell åklagare Yvonne Rudinsson - Kvällspostens oduglingar Torsten Lindberg/Per Lindelöw - Växjö vapenhärva (Grimslövshärvan) - Teater - Korruption - Mörkläggning av massmord


Kriminell journalist/reporter hjälper kriminella åklagare och poliser i Växjö


Kriminell reporter (Torsten Lindberg) räddar kriminell åklagare för att mörka egen brottslighet från 2002 då Kvällspostens reporter (T.L.) hånade misstänkt/åtalad pga att reportern växt upp i samma byhåla som utredarna i målet (Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan).


        Yvonne Rudinsson på väg in i hovrättsalen i Jönköping. Foto: LARS ANDERSSON

Hot stoppade hovrättsförhandlingarna (Sanningen stoppade hovrättsförhandlingarna)


Tidigare artiklar
JÖNKÖPING. Hovrättsförhandlingarna angående officersmordet i Växjö fick i dag ett abrupt avbrott. Ett hot inkom som tvingade rättens ordförande att skjuta upp förhandlingarna.

Under förhöret med den åtalade 34-åringen kom en tjänsteman plötsligt in med ett papper. Detta lämnades till ordförande Erik Annerén. Sedan han tagit del av innehållet beslutade han om en paus för att eventuellt höja säkerheten. Efter tio min paus förevisade han sedan det inkomna faxet för parterna.

Från vapenbrottsling (Från oskyldigt dömd för vapen polisen sålt via civila infiltratörer vilka än idag går fria)

Det visade sig vara ett brev från en dömd vapenbrottsling. Enligt skrivelsen var det ett förtäckt hot mot åklagaren Yvonne Rudinsson. Hon utpekas som den enda brottslingen i målet. På grund av sitt agerande i vapenhärvan i Växjö 2001. Brevskrivaren menar att åklagarens agerande ledde till Alexandra Fossmos död 2004. Alexandra sköts ihjäl med ett vapen "som åklagaren Rudinsson borde ha säkrat i stället för att låta sig styras utifrån".

Åklagaren utpekas (Som om åkl. Rudinsson är oskyldig)

Åklagaren tillfrågades då av domaren hur hon ville hantera situationen och eftersom hon inte visste var den namngivne brevskrivaren befann sig så tillstyrkte hon ytterligare en paus för att polisen skulle kunna börja agera och ta reda på var brevskrivaren befinner sig. Åklagaren utpekas i brevet som en skam för sitt yrke. "Den misstänkte ska inte behöva bli förhörd av en kriminell åklagare", skriven han.

Säkerhetsåtgäder (Operaton rädda kriminell åklagare)

Rättens ordförande beslutade efter ännu en paus att vidta säkerhetsarrangemang. Rättegången ajounerades i 30 minuter tills väktare och polis kom på plats. Man beräknar att rättegången kan återupptas cirka kl 11. Förhandlingarna uppsköts till klockan 13 för att polis och väktare skulle hinna vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.


”Ingen koppling med Knutby” (Torsten Lindberg & Per Lindelöw har valt att inte kollat upp fakta utan väljer att svälja åklagare Rudinsson lögner)

Brevskrivaren talar också om att morden i Knutby kunde förhindrats om han hade behandlats annorlunda i samband med vapenhärvan.
Jag har inte handlagt någon vapenutredning och förstår ingenting av det som står i faxet. Inte heller känner jag till någon koppling med Knutby.
– Faxet påverkar mig inte i min yrkesutövning under rättegången här, säger Yvonne Rudinsson.
Efter gårdagens förhandling eskorterades åklagaren hem av två civilklädda poliser.

Horungen Per Lindelöw ringde hem till den som dömts för att ha köpt/sålt vapen svensk polis köpt/sålt via sina civila infiltratörer och skrek som en kärring i luren, "varför hotar du åklagare Yvonne Rudinsson och har polisen varit hos dig och hämtat dig till förhör?"

- Klart polisen inte kommer din obildade idiot, för polisen vet att Rudinsson tagit Thomas Bodströms order att inte blanda in polisens infiltratörer i utredningen kring Växjö vapenhärva, är svaret idioten Per Lindelöw fick. Därefter blev Lindelöw helt stum och luren lades på i örat på den socialbidragstagande horungen som kallar sig "reporter".


Nedan ser Ni åkl. Yvonne Rudinssons namnunderskrift från ett vapenmål från 1997 som Rudinsson vet har direkt koppling med Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan år 2001.

Kom ihåg att den kriminelle åklagaren Rudinsson säger till Kvällspostens två oduglingar (Torsten Lindberg/Per Lindelöw) att Rudinsson inte har handlagt något vapenmål och inte förstår något av det som står i faxet.


Dokumentet som bevisar att åklagare Yvonne Rudinsson ljuger Kvällspostens två luffare rakt i ansiktet. Rudinsson vet att Per Lindelöw/Torsten Lindberg är två oduglingar som inte kan sitt jobb och därför ingen risk för åklagar Rudinsson att avslöjas.... men Yvonne Rudinsson tänkte ej på att Corruptio-journalister skulle näcka hennes franska nazi arsle som flytt till Sverige för att korrumpera Sveriges rättsväsende.

Vapenmål från 1997 med direkt koppling till Växjö vapenhärva7grimslövshärvan. ni ser tydligt Yvonne Rudinsson namn på handlingen. Något åklagare Yvonne Rudinsson till Kvällsposten sagt ej finns.


Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan år 2001. Åklagare Yvonne Rudinssons namn syns tydligt.


Alla som åtalats/anhållits/dömts i mål som handlagts av den grovt kriminelle åklagaren Yvonne Rudinsson sedan sommaren 2001 har rätt till ersättning och eller ny prövning av sina fall

Åklagare Yvonne Rudinsson har bevisligen begått mycket grova brott sedan 2001 vilka lett till att minst 33 personer dödats med vapen som Rudinsson låtit säljas vidare och försvårat för ärlig polis att säkra. Denna yrkesbrottsling som titulerar sig "åklagare" måste åtalas och dömas till långt fängelsestraff (livstid) för bl.a. vållande till annans död.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Blogger news

Blogroll

About

Copyright © Landsförrädare hängs ut Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger